IPTS´s 12:e nationella konferens; Lund 12-13/11

Kära IPTs medlemmar

I dessa ovissa tider vill vi i föreningen ändå göra lite planer framåt och kommer att arrangera den nationella IPT konferensen som vi brukar.

– Save the date!

Välkomna till IPTs 12:e nationella möte kring Interpersonell Psykoterapi på en lunch till lunch konferens 12-13/11 i Lund. Vi kommer att vara på Lunds universitet  och på grund av Coronapandemin tänker vi oss ett begränsat antal deltagare om 50 personer på plats. Vi kommer också hitta en digital lösning som gör att fler kan delta hemifrån. 

– Efterfrågan på presentationer till konferensen!

Vi vill gärna ta del av hur Du/Ni arbetar med IPT på din arbetsplats och höra Dig/Er Berätta runt 20 min om arbetet. Levande fallbeskrivningar är inspirerande och spännande att ta del av. Eller har Du/Ni ett projekt att berätta om? Forskning? Uppsatsskrivande? Hör av er till oss! 

Föreningens syfte är bland annat att informera om IPT och att vara ett kontaktnät för IPT-terapeuter. Genom att dela med oss om hur vi arbetar, vad vi gör och hur vi gör det stöttar vi varandra och fungerar som inspiration. Ditt bidrag är viktigt!

Vi tar tacksamt emot idéer och synpunkter på innehåll till konferensen. 

Vänliga hälsningar 

IPT´s Styrelse genom

Erik Fagerberg / erik.arne.fagerberg@gmail.com

Hanna Hartleb/ hanhar65@gmail.com