Kallelse till IPTS årsmöte och annan info

Kallelse till IPTS årsmöte och annan info

 

ÅRSMÖTE

Välkommen att delta vid föreningens årsmöte tisdagen den 12 Mars klockan 19:30. Mötet genomförs via Adobe Connect Pro; nätlänk som du hittar på styrelsens sida här på hemsidan. För frågor eller motioner, hör av er till någon av oss i styrelsen eller via relatera@me.com 

Vi ser gärna ett nytillskott i styrelsen så tveka inte att anmäla dig om du vill vara med. Vår Valberedare Börje Lech är i full gång. Då vår tanke är att utöka styrelsen med någon ytterligare plats så ser vi fram emot din intresseanmälan. Bland annat kommer vår Kassör Christine efter lång och trogen tjänst avgå så vi söker antingen dig med kassörkunskaper eller som kan tänka dig att engagera dig på annat sätt i styrelsen. Du når Börje Lech på borje.lech@gmail.com

 

Kurser under våren:

 

Grundkurs i IPT, nivå A: FULLBOKAD!!!

9-10 och 23-34 mars 2019 genomför föreningen en 4-dagars grundkurs i IPT på Frimurarhotellet i Linköping. Kostnaden för dessa dagar är 7500kr. Kursansvarig är Malin Bäck. FULLBOKAD!!!

För mer information http://interpersonellpsykoterapi.se/2018/11/02/grundlaggande-utbildning-niva-a-ipt-interpersonell-psykoterapi/  eller maila relatera@me.com

 

Handledarutbildning, nivå D:

Under 8-12 April anordnar föreningen två IPT- kurser med Roslyn Law i Ericastiftelsens lokaler i Stockholm.

 

IPT supervision training.

Kurs 1: En handledarkurs på två intensiva dagar för de som vill bli IPT- handledare (D-nivå) och för oss som vill fräscha upp våra kunskaper. Behörighet: C-nivå. Det kommer att krävas en hel del förberedelse inför kursen (och på kvällen) då hon bantar ner en femdagars kurs till 3 dagar.

Datum Måndag 8 – onsdag 10 April

Kostnad 7500 kronor

För anmälan och mer info vänligen hör av er till Anna -Karin anna-karin@tjustbehandlingsfamiljer.se

 

 

Fördjupning kring IPT för tonåringar IPT-A:

Kurs 2: IPT with adolescents. Denna kurs syftar till fördjupning kring IPT med ungdomar för terapeuter som antingen har grundutbildning i IPT med vuxna eller i IPT adolescent, men som arbetar med ungdomar.

Datum Torsdag 11 – Fredag 12 April

Kostnad 5000 kronor

För anmälan och mer info vänligen hör av er till Anna -Karin anna-karin@tjustbehandlingsfamiljer.se