Handledarutbildning

Inbjudan till handledarutbildning

Vi är glada att kunna erbjuda en riktigt bra handledarutbildning i IPT-Sveriges regi. Den kommer att äga rum i Göteborg (lokal meddelas senare) den 11, 12, och 13 september (obs 12 och 13 september en helg) och ledas av Roslyn Law från London. Hon är en av de ledande IPT-företrädarna i Storbritannien och har varit i Sverige och undervisat ett flertal gånger, bl.a. vid vår första handledarutbildning 2011.

De som är aktuella för denna tredagarsutbildning är IPT-terapeuter som redan uppfyllt kriterierna för D-nivå eller snart kommer att göra det. För att bli ackrediterad som handledare i IPT krävs denna eller motsvarande handledarutbildning.Till dag 3 av utbildningen  inbjuds även de handledare som tidigare gått handledarutbildning i Sverige eller Storbritannien.
Kostnaden, som är självkostnadspris, är 6500 kronor för hela kursen. Priset gäller vid åtta deltagare. Enbart dag 3 kostar 2200 kronor. Kursen är tillgänglig enbart för IPT Sveriges medlemmar. Medlemsavgift för ett år är 200 kr.
Vid fler än åtta deltagare kommer priset att sänkas. Vid färre än åtta deltagare blir vi tvungna att lämna återbud till kursledaren då vi tänker att priset per deltagare blir för högt.
Eftersom Roslyn Law är extremt uppbokad måste vi lämna besked till henne snarast. Ni anmäler er genom att sätta in anmälningsavgiften 1500 kronor på konto 56 74 57 – 7.   ange ditt namn!  allra senast 1 mars 2015. Anmälan är bindande.
För IPT Sverige:
Unni Bonnedal, representant för handledargruppen, Christine Strand, kassör och Thomas Ström, ordförande

Lämna ett svar