Psykoterapimässan 2012

På Psykoterapimässan 2012 visade många besöker intresse för IPT. Besökte den monter som föreningen bemannade och lyssnade på de seminarier som beskrev IPT.  Malin Bäck ( på bild) är just i färd med att avsluta det semianrium som hon och Thomas Ström hade om IPT på fredagskvällen. Många hade anmält sig till seminariet (49) men den sena timman (17.15-18.30) gjorde kanske att många inte orkade med ett seminarium till. Men ca 25 tappra besöker kom . Inte bara föreningen hade ett seminarium om IPT utan även Intragera, som Karin Hammarstrand höll på fredagsförmiddagen. Enligt uppgifter ( som jag har hört) skall den ha t o m besökts med upp till 60 personer. Alltså ett stort intresse för IPT.

Hoppas att Malin Bäck som Christine Strandh och Karin Hammarstrand kan fylla i med sina iakttagelser och upplevleser kring IPT på stämman.

 

Lämna ett svar