IPTS 13:e Nationella konferens 27-28 Januari 2022 i Lund

IPTS 13:e Nationella konferens 27-28 Januari 2022 i Lund 

I dagarna har det internationella IPT-sällskapet ISIPT sin återkommande konferens. Denna gång över Zoom. Svenska IPT-föreningen vågar nu säga att vi kommer ses IRL för den traditionella ”lunch till lunch-konferensen”. Det är 13:e gången vi anordnar ett nationellt IPT-möte och sedan flera år har vi samarbetat med Universitet som anordnar psykolog/psykoterapeututbildningar för att samtidigt sprida metoden på ett naturligt sätt.

Konferensen värms sedvanligt upp med en introduktionsföreläsning kring IPT på förmiddagen 27/1 för de som Lunds Universitet önskar bjuda in.

Därefter följer en späckad konferens med olika presentationer kring klinisk erfarenhet och forskning från olika IPT-terapeuter.

Vill du presentera något? Hör då snarast av dig till Åsa Probert som är konferensansvarig asa.m.probert@gmail.com Tveka inte att bidra med dina erfarenheter och tankar. Kan du tänka dig att hjälpa till med konferensarbetet? Hör av dig till Åsa – ju fler desto bättre.

Konferensen är gratis för alla betalande medlemmar i IPT-föreningen. För andra kostar det 200 kronor.

För er som önskar går vi ut och äter tillsammans på kvällen den 27:e.

Anmälan till IPT-konferensen 27-28/1 -22

Välkommen 🙂